μελιτζάνας σε κλασσική και παραδοσιακή συμφωνία γεύσεων και αισθήσεων.
Φωτορομάντζο:
Καλό μήνα
Καλό χειμώνα και
Καλά ξεμπερδέματα
Φωτορομάντζο:
Πλένουμε, κόβουμε, αλατίζουμε, περιμένουμε καμιά ώρα, ξεπλένουμε , στραγγίζουμε στραγγαλίζοντας, τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για τρία λεπτά και απλώνουμε στο ταψί τiς (7-8) υπομονετικές μελιτζάνες. |
Στην κολυβήθρα των σκορδοκρέμμυδων αδειάζουμε ένα πακέτο έτοιμη ντομάτα ψιλοκομμένη (τρίφτη) και συνεχίζουμε |
προσθέτουμε και μια γερή δόση μαϊντανό (μισή ψιλοκομμένη κούπα) και αλάτι πιπέρι κατά βούληση |
σε κάνα τρίλεπτο δένει το μίγμα (σάλτσα) |
απλώνουμε το μεγαλείο πάνω από τις μελιτζάνες που περιμένουν στο ταψί |
έχουμε προθερμάνει τον φούρνο στο 180 για να υποδεχθεί το ταψί |
και σε μια ώρα που θάχουν φύγει υγρά και το λάδι θάχει αναλάβει την κυριαρχία, απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα των κόπων μας |
Καλό χειμώνα και
Καλά ξεμπερδέματα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου